Wij zijn Eksa

Samen is de kracht van Eksa

Jan-Willem is Eksa
De regelaar van nature die de dingen op zíjn manier doet: “Als iedereen tevreden is ben ik ook tevreden”.

Sjoerd is Eksa
De financiële spin in het web. Van administratie tot analyses: “Het leuke is dat ik alles doe en de financiële kennis en informatie lever om het bedrijf goed te kunnen sturen”.

Grietzen is Eksa
De techneut. Houdt van puzzelen aan oplossingen zonder het grote geheel en het perspectief van de klant uit het oog te verliezen: “Eén ding is zeker, er komt altijd een oplossing”.

Roelof is Eksa
Expert op het gebied van werkstations: “Het leuke van mijn expertise is dat ik veel bij klanten werk”.

Bas is Eksa
Weet ‘spuugveel’ van alles en heeft een duidelijk beeld van hoe automatisering er uit moet zien: “Ik ga niet voor de snelle oplossing, het moet goed en stabiel zijn”.

Jan is Eksa
Enthousiaste nestor van het team: “We werken hier écht in dienst van de klant en ik probeer daar bij de helpdesk een zo groot mogelijk aandeel in te leveren”.

Michel is Eksa
De benjamin van het team. Rustig en bedreven: “Door rustig te blijven en goed te luisteren hoop ik de klant zo goed mogelijk te kunnen helpen”

Friso is Eksa
Bekende stem bij de helpdesk, serieus maar ook in voor een dolletje: “Service met persoonlijke aandacht, daar ga ik voor”.

Frans is Eksa
Van stagiair naar medewerker met de vrolijke noot: “Door de klanten met al hun verschillende eisen bouw ik een brede kennis op”.