Eksa: nuchter vakmanschap

Geen geheim
Geen systeem met geheimen voor Eksa. Eksa beheert en onderhoudt ze daarom graag voor je. Dat kan op basis van een contract of op uurbasis. Wat je het prettigst vindt. Eksa werkt met Microsoft: een goede basis waar Eksa alles van weet. Eksa kan alle software ondersteunen die jij gebruikt. Met Eksa in huis is automatisering ook voor jou geen geheim meer. Eksa vertelt en maakt zichtbaar wat ze doet.

Werken in de cloud
Flexibel werken: op kantoor, thuis of bij de klant. Via internet bij al je documenten en programma’s kunnen. Eenvoudig informatie delen. Dat is werken in de cloud. En dat kan veilig en snel in de private cloud van Eksa, ondergebracht bij DataCenter Fryslân. Eksa richt die voor je in. Het resultaat: alle werkplekken voorzien van dezelfde en meest recente software en besparing op server- en stroomkosten.

Back-up online
Zeker weten dat je gegevens bewaard blijven. Daarvoor biedt Eksa ‘back-up online’. Eksa richt die op zo’n manier in dat het systeem dagelijks automatisch een back-up maakt van de gegevens die jij wilt bewaren. Eksa houdt voortdurend in de gaten of de back-up goed verloopt. In geval van nood (brand, diefstal) beschikt Eksa direct over de gegevens en zorgt ervoor dat je verder kunt werken.

Bellen over internet (VOIP)
Klanten van Eksa gaan steeds vaker over op ‘bellen over internet’ (VOIP). Het maakt telefonisch contact met en binnen de organisatie gemakkelijk en beheersbaar. Je bent altijd bereikbaar, maar bepaalt zelf hoe. Dat maakt de organisatie flexibel. Eksa regelt ‘bellen over internet’ voor je. Eksa werkt hiervoor samen met vertrouwd en deskundig partner RoutIT. Bij vragen of wijzigingen is Eksa je aanspreekpunt.

Helpdesk
Voor kleine en grote vragen kun je bellen met Eksa. Het nummer staat rechtsboven op de website. Je krijgt meteen antwoord op je vraag, zodat je weer verder kunt. Of een medewerker begeleidt je naar een oplossing. Met behulp van ‘hulp op afstand’ kijkt hij met je mee op het scherm. De toegang naar ‘hulp op afstand’ vind je rechts op deze website. De helpdesk is een korte lijn naar de kennis van Eksa. Bel gerust!